AEM hekwerk & montage
Proin consequat mattis dapibus. Nunc sagittis est nec sem mollis gravida.
Klik Hier
Mauris est nisi, varius nec volutpat vitae.
Donec laoreet felis nec nunc mattis ornare. Mauris mollis hendrerit consequat.
Klik Hier
Suspendisse ac arcu nisi.
Sed sit amet mauris eget diam suscipit tincidunt. Vivamus dolor nisl, rutrum eu mattis in.
Klik Hier

Hekwerk Heerenveen

Uw onderneming, huis of terrein in Heerenveen is een veiligere plek zodra er een hekwerk omheen is geplaatst. AEM Hekwerken uit Drachten kan dit voor u verzorgen. Wij zijn een dynamisch bedrijf en we zijn gespecialiseerd in het leveren en monteren van verschillende soorten hekwerk in het noorden van het land, dus ook bij u in Heerenveen. Een goede service en scherpe prijzen gaan bij ons hand in hand. U vindt bij ons altijd iets wat bij uw wensen past door ons diverse aanbod. Voor een goede bescherming van uw onderneming, huis of terrein in Heerenveen is een hekwerk van AEM Hekwerken van groot belang.

Gaashekwerk
Spijlenhekwerk
Dubbelstaafmat
Poorten

In Heerenveen levert AEM Hekwerken verschillende typen industrieel hekwerk

AEM Hekwerken heeft allerlei soorten industrieel hekwerk voor bedrijven in Heerenveen. Zo kunt u bij ons terecht voor gaasafrastering, een kwalitatief goed hek voor een voordelige prijs. Ook kunnen wij spijlenhekwerk of staafmatafrastering leveren. Deze typen zijn heel erg veilig waardoor uw onderneming een beschermd terrein wordt. U kunt uw parkeerterrein na sluitingstijd veilig afsluiten met dubbele poorten of schuifpoorten. Naast deze verschillende types hekwerk kunnen wij ook pannakooien en veldafrastering leveren. AEM Hekwerken kan ieder soort hekwerk voor uw onderneming in Heerenveen leveren en monteren.

AEM Hekwerken verzorgt sierhekwerk in Heerenveen

AEM Hekwerken verfraait uw huis in Heerenveen graag met een hekwerk. Door een hek rondom uw privéterrein te plaatsen ziet uw huis er niet alleen sierlijker uit, maar is het ook veiliger. U kunt bij ons kiezen uit veel mogelijkheden. Wij hebben tien types sierhekwerk die allemaal leverbaar zijn in verschillende hoogtes. Hierdoor is het voor u gemakkelijker om één te kiezen die bij uw wensen past. Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel, maar wij vinden dat een goede service niet ten koste hoeft te gaan van de prijs. Dus ook voor een goede prijs moet u bij ons zijn. Een prachtig hekwerk rondom uw huis in Heerenveen zal voor u een aanwinst zijn.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Contact

Post-/bezoekadres:
De Excelsior 79
9207 DC Drachten
Tel. 0512 – 530659
Mob. 06 – 53998760
info@aem-hekwerken.nl

Levering materialen:
Tussendiepen 47
9206 AB Drachten
Tel. 0512 – 530659
Bij levering vooraf bellen