Spijlenhekwerk

Voorbeelden:


Aanbod

Een representatief spijlenhekwerk dat tevens als veilige afscherming voor bedrijfs terreinen, scholen maar ook als erfafscheiding bij u thuis dient. Leverbaar in verschillende hoogtes, vanaf een hoogte van 150 cm worden de vakken voorzien van een puntenkam.

Spijlenhekwerk STANDAARD-DR is niet alleen een solide stuk hekwerk, maar met zijn elegante uitstraling ook nog eens een lust voor het oog. Het is voorzien van ringen tussen de beide bovenliggers en kan geleverd worden met een gladde bovenzijde maar ook met doorgestoken spijlen of sierpunten.

Een robuust spijlenhekwerk met doorgestoken spijlen. Een veilige afscherming voor zowel bedrijven als particulieren. Ook deze uitvoering is in verschillende hoogtes leverbaar.

Een spijlenhekwerk dat door zijn vierkante staanders, vierkante spijlen en de molestvrije bevestigingsbeugels een sterk stukje beveiliging voor u eigendommen is. Leverbaar in verschillende hoogtes en vanaf een hoogte van 150 cm worden de spijlen aan de bovenzijde afgeschuind.

  • Van welk type hekwerk wenst u meer informatie?