AEM hekwerk & montage

Schuifpoort in Oudega laten plaatsen

Kies voor een stijlvol hekwerk rond uw terrein, door bijvoorbeeld een spijlen- of gaashekwerk te laten plaatsen. AEM Hekwerken is uw partner voor de levering en montage hiervan. Niet alleen voor een hekwerk kunt u bij ons terecht; combineer het hekwerk met een bijpassende schuifpoort in Oudega. Met een schuifpoort maakt u het terrein afsluitbaar. Zeker bij terreinen rond bedrijfspanden is dit wenselijk. U wilt de kans op een inbraak in uw bedrijfspand of bijvoorbeeld uw bedrijfsauto’s tot een minimum beperken. We adviseren u graag over uw mogelijkheden bij de aankoop van een schuifpoort in Oudega.

vrijdragende schuifpoort type SMD

Aan de slag met een schuifpoort in Oudega

Bij het afsluitbaar maken van uw terrein middels een poort heeft u verschillende mogelijkheden. Naast een schuifpoort, welke in diverse varianten aangeboden wordt door AEM Hekwerken, kunt u kiezen voor een klassieke enkele- of dubbele poort. Bij een schuifpoort in Oudega wilt u deze mogelijk op afstand kunnen bedienen. Ook wenst u wellicht een schuifpoort waarvan de kleur past bij de rest van het hekwerk rond uw bedrijfspand. AEM Hekwerken legt de diverse mogelijkheden graag aan u voor, wat helpt tot een weloverwogen keuze te komen.

Schuifpoort in Oudega bestellen en laten plaatsen

Heeft u een goed beeld van de eisen waaraan uw schuifpoort in Oudega moet voldoen? Neem eens contact met ons op. Graag inventariseren we uw wensen, om op basis daarvan zorg te dragen voor de levering van de schuifpoort in Oudega. Op het moment dat deze klaar is om gemonteerd te worden, komen we bij u langs. U heeft hier zelf geen omkijken naar. Dat geldt overigens ook, wanneer u voor een compleet hekwerk van AEM Hekwerken kiest.

vrijdragende schuifpoort type BARRIERE