Poorten Leeuwarden

Specialist op het gebied van poorten in Leeuwarden

Laat uw terrein van een fraai hekwerk met bijpassende poort voorzien. Het houdt onbevoegden uit uw tuin of bij uw bedrijfspand vandaan. Daarbij gaat het hekwerk gevaarlijke situaties tegen, als uw huisdier of kind de weg op dreigt te rennen. AEM Hekwerken biedt u niet alleen fraaie afscheidingen voor uw terrein. Ook leveren we verschillende modellen poorten in Leeuwarden. U wilt het terrein immers afsluitbaar maken! Zonder bijpassende poort is een hekwerk niet compleet. Op deze pagina leest u meer over de mogelijkheden die u hierbij heeft.

Hekwerk installatie

Mogelijkheden op het gebied van poorten in Leeuwarden

AEM Hekwerken biedt u verschillende mogelijkheden op het gebied van poorten in Leeuwarden. Kies bijvoorbeeld tussen een enkele of dubbele poort. Het is afhankelijk van de breedte van het stuk dat u wilt overbruggen met een poort, welk type poort het meest geschikt is. Een enkele poort is bijvoorbeeld ideaal voor een los pad. Daar waar u de oprit altijd van een dubbele poort zal willen voorzien, om deze breed genoeg te maken voor uw auto. In het geval van een bedrijventerrein wordt vaak voor een schuifpoort gekozen. U kunt deze op afstand laten bedienen.

Advies over poorten in Leeuwarden

Vindt u het lastig om een keuze te maken bij de aankoop van een nieuwe poort? Bent u benieuwd naar de verschillen tussen de diverse poorten in Leeuwarden die we u aanbieden? Neem in beide gevallen eens contact met ons op. De specialisten van AEM Hekwerken adviseren u graag persoonlijk. Samen zoeken we naar poorten die passen bij het hekwerk dat u rond uw terrein heeft geplaatst of wilt gaan plaatsen.

vrijdragende schuifpoort type SMD