AEM hekwerk & montage

Laat een nieuwe poort in Garyp plaatsen

Bij het plaatsen van een hekwerk rond uw bedrijfsterrein of het erf van uw woning, wilt u deze afsluitbaar maken. Het gebruik van een poort in Garyp vormt de oplossing. AEM Hekwerken helpt u graag bij het plaatsen van een dergelijke poort, passend bij de stijl van het gekozen hekwerk en uw persoonlijke voorkeuren. Kiest u bijvoorbeeld voor een enkele- of dubbele poort? Geeft u de voorkeur aan een poort welke open te draaien is, of gaat u voor een schuifpoort? We vertellen u graag meer over de mogelijkheden die u heeft.

poorten en hekwerken

Poort in Garyp in verschillende modellen leverbaar

Reeds werden een aantal voorbeelden aangehaald, van poorten die u kunt laten plaatsen om uw hekwerk afsluitbaar te maken. Een dubbele poort kan ook tussen uw bedrijfspand en het pand van een buur worden gemonteerd. Zo voorkomt u dat inbrekers of andere onbevoegden achter het pand kunnen komen. Bij de keuze voor een nieuwe poort in Garyp, bieden we u enkele-, dubbele- en schuifpoorten in verschillende modellen aan. Kies bijvoorbeeld tussen een poort met een vlakke bovenzijde en een poort in Garyp met punten aan de bovenkant. Afhankelijk van de beoogde toepassing van uw poort, kunt u voor een van deze modellen kiezen. De poort moet passen bij de uitstraling van uw pand of hekwerk.

Advies bij het laten plaatsen van een poort in Garyp

Het kan best lastig zijn om een keuze te maken, wanneer u een nieuwe poort in Garyp wilt laten plaatsen. Onze adviseurs nemen u graag mee in de mogelijkheden die u hierbij heeft. Op het moment dat u een geschikte poort gevonden heeft, komen onze monteurs deze bij u plaatsen. Het verzekert u ervan dat de poort soepel draait of schuift en dat deze stevig in de grond staat.

Dubbele poort type SMD 2