Hekwerk Sneek

Verschillende soorten hekwerk in Sneek

Voorkom dat kinderen de weg op kunnen rennen, dat ongewenste gasten het terrein van uw bedrijf kunnen betreden en dat bijvoorbeeld een voetbal voortdurend wegrolt. AEM Hekwerken levert u een passend hekwerk in Sneek, passend bij uw behoefte. U heeft bij ons keuze uit verschillende soorten hekwerken. Denk bijvoorbeeld aan een gaashekwerk, een spijlenhekwerk of een dubbelstaafmat hekwerk. Kiest u enkel voor een hekwerk in Sneek, of combineert u deze met een bijpassende poort? We vertellen u graag meer over de verschillende soorten hekwerken die we u kunnen bieden.

Spijlenhekwerk

Hekwerk in Sneek laten plaatsen

Verschillende factoren bepalen welk type hekwerk in Sneek het meest geschikt voor u is. Denk bijvoorbeeld aan het doel van het hekwerk. Een spijlenhekwerk heeft vaak een luxere uitstraling dan een gaashekwerk. Een gaashekwerk is voornamelijk geschikt voor rond een voetbalveld, rond een kinderboerderij, enzovoorts. Kinderen of bijvoorbeeld een bal kunnen niet vast komen te zitten tussen spijlen. Ook fraai is het dubbelstaafmat hekwerk, wat een goede mix vormt tussen het gaashekwerk en het spijlenhekwerk. Het hekwerk is in vergelijking met een gaashekwerk lastig te beklimmen.

Meer informatie over een hekwerk in Sneek

Onze adviseurs vertellen u graag meer over de verschillende soorten hekwerk in Sneek die we kunnen plaatsen. Niet alleen leveren wij het hekwerk. We monteren deze ook direct voor u. Zo heeft u er zelf geen omkijken naar en bent u ervan verzekerd dat het hekwerk op correcte wijze geplaatst wordt. Zoals eerder al werd aangehaald leveren we u niet alleen een hekwerk in Sneek. Ook voor bijvoorbeeld een poort kunt u bij ons terecht, evenals voor andere maatwerk constructies.

Sierhekwerk