AEM hekwerk & montage

Hekwerk kopen in Leeuwarden

Maak uw terrein afsluitbaar met een stijlvol hekwerk. Het helpt u onbevoegde gasten van uw terrein te houden, te voorkomen dat kinderen of huisdieren vanuit uw tuin de openbare weg op rennen, enzovoorts. Ook rond sportcomplexen en bijvoorbeeld gemeentelijke parkjes komt een hekwerk van pas. Een hekwerk kopen in Leeuwarden biedt u keuze uit een breed scala aan opties. Kiest u voor een gaashekwerk, een spijlenhekwerk of bijvoorbeeld een strak dubbelstaafmat hekwerk rond uw terrein? AEM Hekwerken is uw specialist op het gebied van zowel de levering, als montage hiervan. We adviseren u graag over het type hekwerk wat het beste op uw wensen aansluit.

Spijlenhekwerk

Mogelijkheden bij een hekwerk kopen in Leeuwarden

Zoals reeds aangehaald heeft u bij een hekwerk kopen in Leeuwarden verschillende mogelijkheden. Bepaal vooraf voor uzelf, aan welke eisen het hekwerk moet voldoen. Wenst u bijvoorbeeld een groene erfafscheiding? Kies in dat geval voor een gaashekwerk, waartegen u verschillende soorten klimplanten laat groeien. Dit type afscheiding is zeer geschikt voor uw tuin of bijvoorbeeld gemeenteplantsoen. Een spijlen- en dubbelstaafmat hekwerk hebben een hele strakke, moderne uitstraling. Ze zijn populair voor bedrijfsterreinen en bijvoorbeeld sportcomplexen.

Hekwerk kopen in Leeuwarden met poort

Bij het samenstellen van uw hekwerk kunt u overwegen deze van een bijpassende poort te voorzien. Combineer een hekwerk kopen in Leeuwarden bijvoorbeeld met de montage van een enkele poort met scharnieren, een dubbele poort of een schuifpoort. Vindt u het lastig hierin een keuze te maken? Neem gerust contact met ons op, zodat we u er meer over kunnen vertellen. Kijk ook alvast eens naar de verschillende modellen hekwerken op onze website. Het geeft u een beeld van uw mogelijkheden.

Sierhekwerk