AEM hekwerk & montage

Hekwerk Drachten

Een goed hekwerk van AEM Hekwerken uit Drachten zorgt ervoor dat uw huis of bedrijf goed is beschermd. Een hek zorgt niet alleen voor verfraaiing maar garandeert ook de veiligheid van uw eigendommen. AEM Hekwerken is een dynamisch bedrijf in Friesland dat zich al jaren bezighoudt met het verkopen en monteren van alle soorten hekwerken in het noorden van het land. Wij leveren kwalitatief hoogstaande hekwerken. Bij ons staan scherpe prijzen en goede service hoog in het vaandel. Wij kunnen u veel verschillende typen hekwerken bieden zodat u altijd iets vindt wat bij u past. Uw huis, bedrijf of terrein in Drachten is goed beschermd dankzij een hekwerk van AEM Hekwerken.

Spijlenhekwerk

AEM Hekwerken levert verschillende typen industrieel hekwerk in Drachten

In Drachten zijn er talloze bedrijven die al gebruik maken van hekwerk dat geleverd is door AEM Hekwerken. Wij leveren verschillende typen hekwerk zoals gaasafrastering dat garant staat voor een goede beveiliging. Maar ook spijlenhekwerk, dat leverbaar is in verschillende soorten en maten. Ook voor poorten kunt u als ondernemer bij ons terecht. Wij plaatsen voetgangerspoorten, maar ook dubbele poorten die uw parkeerterrein bijvoorbeeld na sluitingstijd kan afsluiten. Zo weet u zeker dat uw onderneming en terrein veilig afgesloten is. Buiten ons beveiligingshekwerk leveren wij ook veldafrastering en pannakooien. Welk soort hekwerk u ook wilt voor uw onderneming in Drachten, AEM Hekwerken kan het voor u leveren en monteren.

Voor sierhekwerk kunt u ook terecht bij AEM Hekwerken in Drachten

Uw huis in Drachten kan worden verfraaid met een hekwerk van AEM Hekwerken. Een hek rond uw huis plaatsen is niet alleen functioneel, maar staat ook nog eens heel mooi. Wij hebben tien soorten sierhekwerk, zo vindt u altijd eentje die bij u past. Elke type is leverbaar in verschillende hoogtes, zodat elk hekwerk op uw persoonlijke wensen is afgesteld. Een goed hekwerk hoeft niet duur te zijn, dat weten wij als geen ander. Wij leveren voor een scherpe prijs, waarbij een hoge kwaliteit de standaard is. Voor een mooi hekwerk rond uw huis in Drachten moet u bij AEM Hekwerken zijn.

Sierhekwerk