AEM hekwerk & montage

Nieuw hekwerk in Akkrum aanschaffen

De keuze voor een hekwerk in Akkrum geeft u meer privacy, daar het onbevoegden van uw terrein houdt. Tegelijkertijd beschermt een hekwerk uw kinderen en huisdieren, doordat zij niet richting de openbare weg kunnen rennen. AEM Hekwerken heeft een ruime ervaring in de levering en montage van verschillende soorten hekken. Kiest u voor een los hekwerk met een opening, of wilt u het hekwerk van een bijpassende poort laten voorzien? We leggen de verschillende mogelijkheden graag u voor, wat u helpt om tot een weloverwogen keuze te komen.

Spijlenhekwerk

Diverse modellen van een hekwerk in Akkrum

Bij de aanschaf van een hekwerk in Akkrum heeft u tegenwoordig keuze uit sterk uiteenlopende modellen. Kies bijvoorbeeld tussen een strak en modern spijlenhekwerk of een dubbelstaafmat hekwerk. Rond sportvelden komt een gaashekwerk goed van pas. Het helpt te voorkomen dat een tennis- of bijvoorbeeld hockeybal van het veld rolt. Ook rond een privé terrein kan een gaashekwerk uitkomst bieden. Laat een aantal hedera’s tegen het gaas opklimmen, zodat u een fraaie groene afscheiding creëert. Hekwerken die door AEM Hekwerken geleverd worden, zijn van een zeer hoge kwaliteit. Het maakt dat u er lange tijd plezier van heeft, zonder bang te hoeven zijn voor erosie.

Hekwerk in Akkrum laten monteren

AEM Hekwerken biedt u bij de aankoop van een hekwerk in Akkrum graag een totaaloplossing aan. Dat betekent dat we u niet alleen adviseren over een type hekwerk passend bij uw wensen. Ons montageteam zorgt er daarnaast voor dat het hekwerk rond uw terrein geplaatst wordt. Het verzekert u ervan dat het hekwerk recht en stevig staat. Daarbij nemen we u op deze manier veel werk uit handen.

Sierhekwerk