AEM hekwerk & montage

Gaashekwerk in Marum laten plaatsen

Bij het omheinen van een tuin, een sportcomplex of bijvoorbeeld een bedrijfsterrein heeft u de keuze uit verschillende soorten hekwerken. Traditioneel behoort de keuze voor een gaashekwerk in Marum tot de populairste opties. Niet voor niets, daar een gaashekwerk verschillende voordelen biedt. Denk aan de mogelijkheid om een gaashekwerk te combineren met verschillende soorten groen; de combinatie van een gaashekwerk met hedera helpt u een natuurlijke erfafscheiding te creëren. Daar komt bij dat dit type hekwerk zeer duurzaam is. Het materiaal gaat lang mee, zonder dat de fraaie uitstraling van een gaashekwerk in Marum wordt aangetast. AEM Hekwerken is uw specialist op het gebied van hekwerken.

Spijlenhekwerk

Mogelijkheden bij een gaashekwerk in Marum

Zoals reeds werd aangehaald, heeft u bij de keuze voor een gaashekwerk in Marum verschillende mogelijkheden. U kunt het gaashekwerk los gebruiken, waarbij u de bovenzijde kunt voorzien van een metalen stang of prikkeldraad. Dat laatste is wenselijk, wanneer u het gaashekwerk laat plaatsen ten behoeve van de beveiliging van uw terrein. U las al dat een gaashekwerk goed te combineren valt met verschillende klimplanten. Na een paar jaar heeft u een volledig gesloten groene afscheiding. Combineer het gaashekwerk in Marum met een bijpassende poort om het terrein afsluitbaar te maken.

Advies bij laten plaatsen gaashekwerk in Marum

Bent u benieuwd welke van de mogelijkheden bij een gaashekwerk in Marum het meest geschikt is voor uw terrein? Neem gerust contact met ons op, we adviseren u er graag over. Op onze website vindt u voorbeelden van eerdere projecten. Kijk ook eens naar de andere hekwerken die we aanbieden. U kunt in plaats van voor een gaashekwerk in Marum bijvoorbeeld ook voor een dubbelstaafmat hekwerk of een spijlenhekwerk kiezen.

Gaasafrastering type OR