Gaashekwerk kopen

Gaashekwerk kopen voor uw tuin

Kies voor een degelijke, veilige afrastering van uw tuin, speelweide of bijvoorbeeld weiland met een gaashekwerk van AEM Hekwerken. Een gaashekwerk kopen is niet alleen interessant als particulier. Ook sportverenigingen en bijvoorbeeld gemeenten kiezen regelmatig voor het afrasteren van stukken grond. Een plantsoen of de sportvelden lenen zich goed voor een gaashekwerk. Het fraaie aan een gaashekwerk kopen is dat u deze naar eigen smaak vorm kunt geven. Laat u het gaas zoals het is, of kiest u voor beplanting tegen het gaashekwerk aan? Zo creëert u een hele groene erfafscheiding.

Gaasafrastering type OZ.

Groene erfafscheiding met gaashekwerk kopen

Afhankelijk van het model gaashekwerk wat u koopt, zal deze al snel dichtgegroeid zijn bij de keuze voor bijvoorbeeld hedera’s. Deze plant groeit snel en blijft het hele jaar door groen; het heeft een fraai effect. Naast de hedera’s zijn er verschillende andere soorten groen, die u tegen het gaashekwerk op kunt laten groeien. Denk bijvoorbeeld ook aan de Toscaanse Jasmijn, de Clematis of verschillende soorten rozen. Het is afhankelijk van het stuk grond waarvoor u een gaashekwerk kopen overweegt, welke van deze plantensoorten het meest geschikt is.

Advies bij een gaashekwerk kopen

Wilt u meer informatie over uw mogelijkheden bij een gaashekwerk kopen? Bent u benieuwd of u een gaashekwerk kunt combineren met een bijpassende poort, om uw terrein afsluitbaar te maken? Neem in beide gevallen eens contact met ons op. We vertellen u graag meer over het gaashekwerk en de diverse andere soorten hekwerken binnen ons assortiment. Op basis van uw wensen zoeken we naar de meest geschikte oplossing om uw terrein van een afrastering te kunnen voorzien.