AEM hekwerk & montage
Proin consequat mattis dapibus. Nunc sagittis est nec sem mollis gravida.
Klik Hier
Mauris est nisi, varius nec volutpat vitae.
Donec laoreet felis nec nunc mattis ornare. Mauris mollis hendrerit consequat.
Klik Hier
Suspendisse ac arcu nisi.
Sed sit amet mauris eget diam suscipit tincidunt. Vivamus dolor nisl, rutrum eu mattis in.
Klik Hier

Hekwerk Friesland

Als u in Friesland woont en een hekwerk om uw terrein, bedrijf of woning wilt plaatsen, bent u bij AEM Hekwerken aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in deze branche en hebben jarenlang ervaring met het leveren en monteren van diverse typen hekwerk. Of u nu sierhekwerk of afrastering wil, AEM Hekwerken regelt het voor u. U kunt bij ons een goede kwaliteit verwachten voor een scherpe prijs. Bij ons staat uw belang voorop en kunt u met al uw vragen terecht. Met een hekwerk van AEM Hekwerken maakt u uw terrein, bedrijf of woning in Friesland veiliger.

Gaashekwerk
Spijlenhekwerk
Dubbelstaafmat
Poorten

Bedrijven in Friesland beveiligd dankzij industrieel hekwerk van AEM Hekwerken

Wij plaatsen al jaren hekwerk in en om Friesland. Dankzij onze brede ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn. Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten hekwerk zoals gaasafrastering, spijlenhekwerk en staafmatafrastering. Maar wij hebben ook diverse typen poorten, zoals dubbele poorten en schuifpoorten. U heeft bij ons een ruime keuze in hekwerken van hoogwaardige kwaliteit. Wij informeren u graag over de mogelijkheden of neem anders eens een kijkje op onze website. Dankzij een hekwerk is uw bedrijf in Friesland veiliger en kunt u het terrein goed afsluiten.

Uw woning in Friesland mooi omheind met een hekwerk van AEM Hekwerken

Een hekwerk kan van toegevoegde waarde zijn voor uw woning in Friesland. Hekken zijn niet alleen functioneel, maar maken uw woning ook mooier. Veiligheid en decoratie in één, dat is wat wij u kunnen bieden voor een scherpe prijs in hoogwaardige kwaliteit. Wij hebben verschillende typen sierhekwerk waar u uit kunt kiezen. Al deze hekken zijn in verschillende hoogtes verkrijgbaar waardoor de keuze nog groter wordt. Wij hebben jarenlang ervaring met het leveren en plaatsen van hekwerken. Bescherm en verfraai uw terrein in Friesland met een hekwerk van AEM Hekwerken.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Contact

Post-/bezoekadres:
De Excelsior 79
9207 DC Drachten
Tel. 0512 – 530659
Mob. 06 – 53998760
info@aem-hekwerken.nl

Levering materialen:
Tussendiepen 47
9206 AB Drachten
Tel. 0512 – 530659
Bij levering vooraf bellen